Overal financieel inzicht. Altijd. Jij bent in control.

Wij zorgen ervoor dat jij op basis van overzichtelijke financiële managementrapportages overal en altijd kunt bijsturen.

Geen onverwachte tegenvallers meer. Zo hoort het.

Bel ons op 070 - 301 6090

Jij bent de ondernemer.En jij zit achter het stuur

Dat willen wij van Maas Accountants zo houden. Maar we zitten wel graag naast je, en coachen je onderweg. We sturen je bij als het nodig is. Maar we maken je ook attent op groeimogelijkheden en uitdagende kansen. Het gaat ons niet per se om het produceren van een jaarrekening of belastingaangifte. Het gaat ons om het realiseren van jouw ambities en doelstellingen. We functioneren als sparringpartner, vraagbaak en financieel geweten.

We werken via slimme software waardoor we voorop lopen met de online verwerking van financiële administraties. Alles up to date en altijd bij de hand.

We zijn er voor MKB’ers, zelfstandigen, DGA’s en stichtingen. Werken graag voor ZZP’ers, eenmanszaken en vennootschappen. Voor horecaondernemingen, vastgoedondernemingen, onderwijsinstellingen, maar ook voor de bakker om de hoek.

Wij zijn proactief, ervaren professionals, alert en staan altijd paraat. Zoek je een accountant in Den Haag, kom dan een keer langs op ons kantoor in de Binckhorst Den Haag of neem vrijblijvend contact met ons op.

Team Maas Accountants

Dit team staat voor je klaar, spreekt in heldere taal en denkt met je mee!

Hans de Wilde

Associate

Brigitte is onze ervaren payroll specialist. Voortdurende ontwikkeling, afwisseling en prettige hectiek passen bij Brigitte. Iemand die zorgt voor gezelligheid op de werkvloer en waar je makkelijk mee kan praten. Brigitte is ondertussen al heel wat jaren deel van ons team en daar zijn we heel erg blij mee.
Brigitte Nootenboom

Salarisadministrateur

Ursila doet bij Maas Accountants, net als Brigitte, de salarisadministratie voor medewerkers van onze klanten. Ze vindt verloning van medewerkers een belangrijk onderdeel voor de mens en de maatschappij.
Ursila Madhoeban

Salarisadministrateur

Zubeyr Kaya

Junior medewerker fiscaal

Ramona is een echte steunpilaar voor onze cliënten. Ziet in probleemstukken geen drempels, is nauw betrokken en weet wat er speelt. Ramona is samenwerkingsgericht en collegiaal. In haar vrije tijd is ze een spil binnen het gezin van 4 kinderen en 2 kleinkinderen (en een 3e kleinkind op komst). Ook vindt ze het leuk om nauw betrokken te zijn bij de school van haar dochter.
Ramona Hansen

Assistent Accountant

Sjoerd Kurstjens

Assistent accountant

Eva van der Horst

Assistent accountant

Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, heeft Ewoud besloten om de overstap te maken naar een andere sector. Op basis van interesses die hij heeft opgedaan tijdens zijn opleiding bedrijfskunde aan de Open Universiteit is hij terecht gekomen bij Maas Accountants. De mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in een professionele financiële omgeving sluit goed aan bij zijn wensen om te groeien.
Ewoud Doup

Junior assistent accountant

Melissa Khalidi

Junior assistent accountant

Rojhat Kaya

Junior assistent accountant

Harjot Singh

Junior assistent accountant

Tamara Sanchidrian

Junior assistent accountant

Mike van den Berg

Stagiair