Secure login
Secure login

Over ons.

Jij bent de ondernemer
en jij zit achter het stuur.

Dat willen wij van Maas Accountants zo houden. Maar we zitten wel graag naast je, en coachen je onderweg. We sturen je bij als het nodig is. Maar we maken je ook attent op groeimogelijkheden en uitdagende kansen. Het gaat ons niet per se om het produceren van een jaarrekening of belastingaangifte. Het gaat ons om het realiseren van jouw ambities en doelstellingen. We functioneren als sparringpartner, vraagbaak en financieel geweten.

We werken via slimme software waardoor we voorop lopen met de online verwerking van financiële administraties. Alles up to date en altijd bij de hand.

We zijn er voor het hele MKB: ZZP’ers, DGA’s met hun vennootschappen, stichtingen en verenigingen uit regio Den Haag, Zuid-Holland. Wij werken graag voor zakelijke dienstverleners, IT-bedrijven en bedrijven in de bouw, maar ook voor de bakker om de hoek.

Wij zijn proactief, ervaren professionals, alert en staan altijd paraat. Zoek je een accountant in Den Haag, kom dan een keer langs op ons kantoor in de Binckhorst Den Haag of neem vrijblijvend contact met ons op.

Team Maas Accountants.

Dit team staat voor je klaar, spreekt in heldere taal en denkt met je mee!
Hans Maas RA
Partner | Registeraccountant
Donna Maas AA
Partner
Ricardo de Leijster
Partner
Brigitte Nootenboom Rsa
Salarisadministrateur
Marzena Mikolajczyk RB
Fiscalist
Ramona Hansen
Assistent Accountant
Eva van der Horst
Assistent Accountant
Melissa Khalidi
Junior assistent accountant
Rojhat Kaya
Assistent Accountant
Harjot Singh
Junior assistent accountant
Tamara Sanchidrian
Junior assistent accountant
Krishna Fakiera
Junior belastingadviseur
Serkan Kaya
Junior assistent accountant