Secure login
Secure login

Sterk in accountancy
& business coaching.

Wij hebben twee doelen; het creëren van financieel inzicht en jou in controle laten zijn. Dat doen we door alle administratieve zaken tot in de puntjes te verzorgen en je daarna, in heldere taal, business coaching te geven.
Kennismaken

Bepaal welke service
het beste bij jouw
onderneming past.

Iedere ondernemer is anders. Wij hebben daarom verschillende werkzaamheden die we voor je kunnen doen. Wil je minimale ondersteuning, ietsje meer hulp of volledige ontzorging en coaching? Kies wat het beste bij je past!
Bel voor meer informatie
naar 070-301 60 90 of
vul ons contactformulier in.

Welke service past bij jou?

Een daadkrachtige accountant helpt je al vanaf 167,- (excl. btw) per maand.

Veelzijdige accountancy
is onze specialiteit.

Accountancy
Administratief
Belasting
Business coach

Jouw onderneming kan door uiteenlopende organisaties en personen worden beoordeeld. Aandeelhouders, potentiële overnamekandidaten, bankiers en subsidieverstrekkers vormen hun oordeel aan de hand van opgestelde cijfers.

Wat we voor je doen: 

 • Een samenstelverklaring
  Bij het opstellen van jouw jaarrekening, kunnen wij een samenstelverklaring af geven. Bij deze vorm van opdracht kijken wij kritisch naar welke informatie wij krijgen, en zorgen we ervoor dat wij alle informatie samenvoegen tot een jaarrekening.  
 • Een controleverklaring
  Soms heb je bij een jaarrekening of subsidieafrekening meer zekerheid nodig. De werkzaamheden van een controle zijn een stuk uitgebreider dan bij een samenstelopdracht. Wij verrichten dan veel meer werkzaamheden om na te gaan of de aangeleverde gegevens betrouwbaar, volledig en juist zijn.

Meer weten over onze verklaringen? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen er graag over.

Online boekhouding

Online boekhouden zorgt ervoor dat wij je boekhouding dagelijks kunnen verwerken. Wij zorgen voor automatische koppelingen met o.a. je bank, facturatiesysteem, kassasystemen en e-mailboxen waardoor een groot deel van je administratie geautomatiseerd wordt. Dit scheelt een hoop kostbare tijd en geld. Het is ook mogelijk dat wij voor jou een persoonlijk dashboard inrichten voor realtime-inzicht.  Benieuwd naar hoe onze systemen eruit zien? Neem gerust contact op.

Voor het doen van de administratie gebruiken wij de volgende online applicaties:

 • Zenvoices
 • WeFact
 • Twinfield
 • Exact Online
 • Visionplanner

Salaris

Je medewerkers vormen een belangrijk deel van je kapitaal. Wij zorgen ervoor dat alle salarisadministratie in orde is. Maar ook dat de loonstroken en de loonaangiften op tijd klaar staan. Het regelen van contracten, uitdiensttredingsformulieren, verslagen van functioneringsgesprekken, verzuimregistratie en het vastleggen van afspraken gaat makkelijk via onze software. Ook zorgen we ervoor dat je personeel aangemeld wordt bij het betreffende pensioenfonds.

Belasting

Omdat je boekhouding dagelijks is bijgewerkt en volledig digitaal beschikbaar is, is de aangifte omzetbelasting in korte tijd te realiseren. We houden je op de hoogte van de zogenoemde ‘BTW maanden’ en zetten de aangifte periodiek voor je klaar. 

Jaarlijks stellen we de aangifte vennootschapsbelasting en/of je persoonlijke aangifte inkomstenbelasting zorgvuldig voor je op. 

Wij hebben als jouw intermediair ruimere indien mogelijkheden voor aangiften bij de Belastingdienst. Zo kun je in een ruimere periode alle benodigde stukken aanleveren. We zijn altijd beschikbaar om je vragen over de verschillende aangiften te beantwoorden. 

Heb je een uitgebreid fiscaal vraagstuk? Daar kunnen wij je ook in  adviseren. 

Horizontaal Toezicht

Wij hebben een Horizontaal Toezicht convenant met de Belastingdienst. Horizontaal toezicht is een samenwerkingsvorm tussen de Belastingdienst en intermediairs waarbij afspraken worden gemaakt over de fiscale risico's en de beheersing hiervan. Deze vorm van samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en transparantie en zorgt voor een snellere afhandeling van fiscale zaken. 

Bedrijfsoptimalisatie

Structuur
Een van de belangrijkste beslissingen die ondernemers moeten nemen is het kiezen van de juiste rechtsvorm voor hun bedrijf. De rechtsvorm bepaalt niet alleen de juridische structuur van een bedrijf, maar heeft ook invloed op de belastingheffing en de aansprakelijkheid van het bedrijf. Het is daarom van groot belang dat ondernemers de juiste keuze maken bij het bepalen van de rechtsvorm van hun bedrijf.

Wij bieden advies en ondersteuning bij het identificeren van de meest geschikte rechtsvorm voor uw bedrijf op basis van uw specifieke situatie en doelstellingen.

Of het nu gaat om het oprichten van een BV of het omzetten van uw eenmanszaak naar een VOF, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsstructuur en uw bedrijf verder kunnen helpen groeien.

Interne processen
Een belangrijk aspect van een succesvol bedrijf is het optimaliseren van interne processen. Een goede bedrijfsoptimalisatie kan een enorme impact hebben op de productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid van een bedrijf. Het is daarom van groot belang dat bedrijven continu streven naar het verbeteren van hun interne processen.

Wij begrijpen het belang van bedrijfsoptimalisatie en kunnen wij bedrijven helpen om hun interne processen te optimaliseren. Wij bieden advies en ondersteuning bij het identificeren van inefficiënte processen, het analyseren van bedrijfsgegevens en het implementeren van verbeteringen die de productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf verhogen.

Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe software of het stroomlijnen van uw boekhoudprocessen, wij hebben de kennis en expertise om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en uw bedrijf verder kunnen helpen groeien.

Samen een blik werpen op
jouw financiele toekomst.

Wij helpen ondernemers en bestuurders verder en functioneren
als coach, vraagbaak en financieel geweten.
Plan een gesprek in
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en geheel vrijblijvend.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

We zijn er voor het hele MKB, ZZP’ers, DGA’s met hun vennootschappen, stichtingen en verenigingen uit regio Den Haag, Zuid-Holland. Bel voor meer informatie naar
070-301 60 90 of vul ons contactformulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Graag onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul hier uw e-mailadres in
Sign up