MKB adviseurs

Voorkom stagnatie. Zorg ervoor dat jouw onderneming groeit en kansen pakt. Wij zijn betrokken MKB adviseurs. Maas Accountants.

Jouw MKB administratie is op orde, en vanuit daar kijken we verder.

Op zoek naar nauwkeurige MKB adviseurs? Dan bent ben je bij Maas Accountants aan het juiste adres. Als MKB ondernemer sta je er vaak alleen voor. Het kan dan fijn zijn om te sparren met een partner die begrijpt wat je doet, hoe je dat doet en waar je heen wilt. Wij kunnen je een spiegel voorhouden. Bent je op de goede weg? Zijn er kansen die je onbenut laat? De MKB boekhouders van Maas Accountants kunnen je daar uitstekend over adviseren.

Als financieel specialisten hebben wij veel ervaring in het adviseren van ondernemers. Vanuit een sterke achtergrond in accountancy hebben de MKB administrateurs van Maas Accountants veel bedrijven laten groeien.

Daarbij kijken wij bij Maas Accountants veel verder dan alleen de financiën. Aan de hand van een SRA analyse wordt de gehele onderneming in kaart gebracht. Strategie, marketing, organisatie, risicomanagement, HRM, financiën en meer. Met de MKB administratie van Maas Accountants wordt iedere steen boven gelegd om een compleet beeld van jouw onderneming te vormen. Wij helpen je te ontdekken waar krachten liggen, welke kansen er in de markt liggen en hoe je daar het beste op in kunt spelen.

Vragen per mail of telefoon beantwoorden wij altijd binnen één dag. Je krijgt bij ons advies als je er om vraagt, maar ook wanneer je er niet om vraagt. Tot slot komen de MKB adviseurs van Maas Accountants altijd de afgesproken deadlines na en weet je altijd al van tevoren wat een bedrijfskundig adviseur kost. Zo komt je nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Bent je benieuwd wat een bedrijfskundig adviseur gespecialiseerd op het gebied van de MKB voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Volledig online en zo veel mogelijk geautomatiseerd boekhouden? Online boekhouden zorgt ervoor dat wij je boekhouding dagelijks kunnen verwerken. Wij richten jouw persoonlijke dashboard volledig voor je in en zorgen voor  automatische koppelingen met o.a. je bank, facturatiesysteem, kassasystemen en e-mailboxen waardoor een groot deel van je administratie geautomatiseerd wordt. Dit scheelt een hoop kostbare tijd en geld. Benieuwd naar hoe onze systemen eruit zien? Lees hier meer!