Boekhouder Den Haag

Naast het feit dat wij vertrouwelijk omgaan met de informatie, werken wij pro-actief en zijn we betrokken met onze klanten. Coachen en adviseren we en werken we met vaste prijzen. Dus geen verrassingen achteraf.

Of het nu gaat om het samenstellen of controleren van een jaarrekening. Wij kijken altijd kritisch naar de cijfers en werken zorgvuldig.

De boekhouding uitbesteden, is dat wel nodig?

Als ondernemer ben je gewend om veel zelf op te pakken, zo ook je eigen administratie. Maar als ondernemer stop je je tijd liever  in zaken waar je écht goed in bent, namelijk het runnen van jouw onderneming. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de actuele fiscale regels, het voeren van jouw administratie kan je dan ook met een gerust hart overlaten aan Maas Accountants.

Wij hebben een geheel geautomatiseerd en digitaal boekhoudsysteem waarin je in één oogopslag een overzicht hebt van de actuele status van jouw boekhouding en financiën. (Inkoop-)facturen kan je makkelijk zelf uploaden en staan binnen enkele seconden in ons systeem. Veilig en snel, zodat wij alle actuele gegevens hebben en direct kunnen verwerken.

Een boekhouder hoeft geen honderden euro’s per maand te kosten

Bij Maas Accountants zijn wij flexibel, wil je bijvoorbeeld een aantal zaken zelf doen en andere liever uitbesteden? Geen probleem, wij maken een vaste prijs, zo weet je elke maand waar je aan toe bent. 

Benieuwd naar de kosten van de dienstverlening van Maas Accountants? Neem vrijblijvend contact op.

Boekhouder Den Haag voor alle bedrijfsvormen.

Maas Accountants is er voor elke bedrijfsvorm. Of je nou als ZZP’er opereert of de volledige administratie van je B.V. wilt uitbesteden, wij zijn er voor iedereen. Met onze service op maat ben je verzekerd van:

–       Volledig digitale en geautomatiseerde administratie
–       Persoonlijk en snel contact en advies
–       Één vast aanspreekpunt
–       Vaste prijzen, dus geen verrassingen achteraf
–       Duidelijke uitleg bij complexe zaken.

Je kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

–       Fiscale aangiften zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting
–       Jaarrekening
–       Salarisadministratie
–       Digitale Boekhouding
–       Controleopdrachten
–       Coaching en advisering

Meer halen uit je business? Maas Accountants staat voor je klaar als sparringpartner! We nemen de rol als financieel business coach aan, kijken we samen kritisch naar je onderneming en vertellen we je aan welke knoppen je kan draaien om nog winstgevender en succesvoller te worden. Dit doen we met jouw financiële administratie als vertrekpunt en met onze blik gericht op de toekomst. Meer weten over onze manier van sparren? Bekijk hier onze werkwijze.