Proactief advies voor jouw organisatie

Behaal optimaal resultaat door cijfers gedreven advies. Wij zijn belastingadviseur, zo doen we dat in Den Haag.
KENNISMAKEN?
Belastingadviseur Den Haag

Ben je een ondernemer, starter of al gevestigd en wil je groeiadvies, salarisadvies, belastingadvies gebaseerd op cijfers?

Bij Maas Accountants in Den Haag hebben we jaren ervaring met het geven van belastingadvies. Die jaren ervaring zetten we graag voor je in. Er zijn jaarlijks veel belastingaangiften die gedaan moeten worden. Dat die belastingaangiften kloppen is natuurlijk belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de aangiften niet alleen correct zijn, maar ook dat je waar mogelijk geld kunt besparen.

Wat we kunnen verzorgen zijn bijvoorbeeld de omzetbelasting, dividendbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Ook regelen we je belastingaangiften, controleren we de belastingaanslagen die je krijgt en zorgen we voor voorlopige aanslagen.

We werken als belastingadviseur in Den Haag, maar we zijn voor elke ondernemer in de regio Haaglanden en daarbuiten beschikbaar. Bij Maas Accountants kan je terecht voor het beheren en indienen van inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Maar ook kredietverstrekking en online boekhouden; we zijn all-round, en hebben alles in huis. Bij Maas Accountants staat een persoonlijke benadering centraal. Wij bieden meer dan alleen administratie. We kijken verder.

Benieuwd naar wat Maas Accountants nog meer biedt

  • Jaarrekeningen opmaken
  • Salarisadministratie zonder omkijken
  • Persoonlijk advies en coaching
  • Volledig geautomatiseerde boekhouding
  • Alle fiscale aangiften

Meer dan een belastingadviseur

Dus ben je op zoek naar een belastingadviseur in Den Haag en omstreken? Contact opnemen is bij ons altijd vrijblijvend. We hebben bij Maas Accountants als belastingadviseurs in Den Haag en omstreken jarenlange ervaring. En niet alleen op het gebied van belastingen. Wij adviseren je namelijk graag over alle facetten van het ondernemerschap voor zowel de MKB als voor ZZP ‘ers. Als ervaren ondernemers en specialisten op het gebied van financiële groei denken wij graag met jou en je onderneming mee.

Bent u benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 070 – 301 60 90.

Vrijblijvend advies?