AdministratiekantoorDen Haag

Wij worden wél blij van salarisadministraties, boekhoudingen en belastingaangiften. We zijn al jarenlang specialist op dit vlak, ons team van experts, boekhouders en accountants staan altijd voor je klaar.
KENNISMAKEN?
Over ons

Administratie online en geautomatiseerd

Wij werken met een geautomatiseerd en volledig online boekhoudsysteem. Met dit boekhoudsysteem kan je makkelijk facturen uploaden, loonstroken terugvinden of een actueel inzicht krijgen in de resultaten. Via telefoon of computer, alles binnen handbereik. Uploaden van facturen kan gemakkelijk via een app op je telefoon doen, veilig en snel, wij zorgen er voor dat alle gegevens goed verwerkt worden.

Onze beloften

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel administratiekantoor in Den Haag? Dan is Maas Accountants iets voor jou. Wij nemen alle administratieve last uit handen, van salarisadministratie tot boekhouding. Als ondernemer heb je veel aan je hoofd en velen vinden het administratieve gedeelte van ondernemen een lastige aangelegenheid. Wij worden wél blij van salarisadministraties, boekhoudingen en belastingaangiften. Maas Accountants is al jarenlang specialist op dit vlak, onze experts, boekhouders en accountants staan altijd voor je klaar.

Een betaalbaar administratiekantoor waar je voor alles terecht kunt.

Naast het bijhouden, verwerken en indienen van je administratie kan je bij ons ook terecht voor boekhoudkundige projecten, accountancy of advies gerelateerde zaken. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale regels en nemen alle administratieve lasten uit handen. Wilt je slechts een deel uitbesteden? Dan is dat ook geen probleem, wij kunnen ook bijvoorbeeld alleen de salarisadministratie uit handen nemen. Zo houdt je zelf de regie.

Alle administratie digitaal, in de cloud en altijd toegankelijk.

Wij werken met een geautomatiseerd en volledig online boekhoudsysteem. In dit boekhoudsysteem kan je makkelijk facturen uploaden, loonstroken terugvinden of een actueel inzicht krijgen in je resultaten. Via de telefoon of computer, alles binnen handbereik. Uploaden van facturen kan ook gemakkelijk via je telefoon, veilig en snel, wij zorgen er voor dat alle gegevens goed verwerkt worden.

Administratiekantoor Den Haag voor alle bedrijfsvormen

Maas Accountants verleent haar diensten voor alle bedrijfsvormen, het maakt niet uit of je de volledige administratie wil uitbesteden of enkel de loonadministratie. Wij zijn je graag van dienst. Met onze dienstverlening op maat mag je altijd van ons verwachten:

  • Een eigen contactpersoon voor snel contact en advies
  • Volledige digitale en geautomatiseerde administratie
  • De kosten krijgt je vooraf inzichtelijk en overzichtelijk, géén verrassingen achteraf
  • Duidelijke uitleg bij complexe vraagstukken

Bij ons kan je ook terecht voor onder andere: