Administratief advies & ondersteuning

Voor administratief advies en ondersteuning ben je bij Maas Accountants aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van deskundig advies en nemen alle administratieve taken uit handen zodat jij het meeste uit je onderneming kan halen.

Of het nu gaat om het samenstellen of controleren van een jaarrekening. Wij kijken altijd kritisch naar de cijfers en werken zorgvuldig.

Wij nemen graag alle administratieve taken uit handen en geven je administratief advies. De zaken waar je zelf geen tijd voor hebt of waar je niet de juiste mensen voor in dienst hebt. Dan kan jij je focussen op de bedrijfsvoering.

Denk aan:

  • Inrichten en voeren van online boekhoudingen;
  • Geven van administratief advies
  • Opzetten en inrichten van voorraad- en projectadministraties;
  • Inrichten van de administratieve organisatie;
  • Opzetten en inrichten van interne controles;
  • Maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportages;
  • Opstellen en doen van aangiften van omzet-, inkomsten-, vennootschaps- en schenk- en erfbelasting (ook wel successierechten genoemd).

Door middel van ons online dashboard heb je altijd en overal een overzicht van jouw financiële stand van zaken. Weet je hoeveel er nog uit staat aan debiteuren en van wie precies en hoe het resultaat was ten opzichte van vorige maand of vorig jaar? Door koppelingen met de bank verwerken wij iedere nacht automatisch de bankmutaties. Je administratie en dashboard zijn daarmee dagelijks bijgewerkt.

Meer halen uit je business? Naast het geven van administratief advies staat Maas Accountants voor je klaar als sparringpartner! We nemen de rol als financieel business coach aan, kijken we samen kritisch naar je onderneming en vertellen we je aan welke knoppen je kan draaien om nog winstgevender en succesvoller te worden. Dit doen we met jouw financiële administratie als vertrekpunt en met onze blik gericht op de toekomst. Meer weten over onze manier van sparren? Bekijk hier onze werkwijze.