Accountancy en business coaching

We hebben twee doelen; het creëren van financieel inzicht en jou in control laten zijn. Dat doen we door alle boekhoud zaken tot in de puntjes te verzorgen en je daarna, in heldere taal, business coaching te geven en de kansen die jouw onderneming heeft te benutten.

Verder praten? Kom gezellig langs.

Accountancy opdrachten

Het creëren van financieel inzicht doen we op de volgende manieren.

Online boekhouden zorgt ervoor dat wij je boekhouding dagelijks kunnen verwerken. Wij richten jouw persoonlijke dashboard volledig voor je in en zorgen voor  automatische koppelingen met o.a. je bank, facturatiesysteem, kassasystemen en e-mailboxen waardoor een groot deel van je administratie geautomatiseerd wordt. Dit scheelt een hoop kostbare tijd en geld. Benieuwd naar hoe onze systemen eruit zien? Neem gerust contact op.

Jouw onderneming kan door uiteenlopende organisaties en personen worden beoordeeld. Aandeelhouders, potentiële overnamekandidaten, bankiers en subsidieverstrekkers vormen hun oordeel aan de hand van opgestelde cijfers.

Wat we voor je doen:
– Bij het opstellen van jouw jaarrekening, geven wij een samenstelverklaring af. Bij deze vorm van opdracht is de toegevoegde waarde onze vakkennis en de accountants- gedragscode.
– Controleverklaring. Wil je je jaarrekening zorgvuldig gecontroleerd hebben, kan dat natuurlijk ook. Na onze controle kunnen wij een controleverklaring afgeven. Deze verklaring geeft voor beoordelaars een hoge mate van zekerheid.

Of het nu gaat om het samenstellen of controleren van een jaarrekening wij kijken altijd kritisch naar de cijfers en werken zorgvuldig.
Meer weten over onze verklaringen? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen er graag over.

Omdat je boekhouding dagelijks is bijwerkt en volledig digitaal beschikbaar is, is de aangifte omzetbelasting in korte tijd te realiseren. We houden je op de hoogte van de zogenoemde ‘BTW maanden’ en zetten de aangifte periodiek voor je klaar.

Jaarlijks stellen we de aangifte vennootschapsbelasting en/of je persoonlijke aangifte inkomstenbelasting zorgvuldig voor je op. Wij hebben als jouw intermediair ruimere indien mogelijkheden voor aangiften bij de Belastingdienst. Zo kun je in een ruimere periode alle benodigde stukken aanleveren.

We zijn altijd beschikbaar om je vragen over de verschillende aangiften te beantwoorden.

Je medewerkers vormen een belangrijk deel van je kapitaal. Wij zorgen ervoor dat alle salarisadministratie in orde is. Maar ook dat de loonstroken en de loonaangiften op tijd klaar staan. Het regelen van contracten, uitdiensttredingsformulieren, verslagen van functioneringsgesprekken, verzuimregistratie en het vastleggen van afspraken gaat makkelijk via onze software.

Ook zorgen we ervoor dat je personeel aangemeld wordt bij het betreffende pensioenfonds.

Sparringpartner

Daarna nemen we de rol als financieel business coach aan, kijken we samen kritisch naar je onderneming en vertellen we je aan welke knoppen je kan draaien om nog winstgevender en succesvoller te worden. Dit doen we met jouw financiële administratie als vertrekpunt en met onze blik gericht op de toekomst.

We fungeren als strateeg, klankbord en vertrouwensman in één. We snappen de complexiteit van een eigen onderneming en hoe dat ook privé z’n impact kan hebben. De focus ligt op zaken die belangrijk zijn voor jou. Je projecteert je ideeën op ons en we bespreken je doelen. Als accountant geven we graag financieel advies.

We weten dat het als ondernemer soms eenzaam kan zijn. Daarom organiseren we graag sessies met jou om de strategie van jouw bedrijf door te praten. We kunnen starten met een Business Model Canvas en nemen daarvandaan de mogelijkheden van jouw Business Model door. Zo krijg je inzicht in de succesfactoren van jouw strategie.

Gericht op ondernemers die vooruit willen.  In ons Business Groei Programma maken we samen een Road Map met prioriteiten en concrete acties op basis van jouw persoonlijke en business strategie. Ook de kansen en bedreigingen voor uw onderneming komen aan bod. Meer informatie lees je hier.

Als je zelfstandig je complete belastingaangifte doet, dan zijn er misschien aftrekposten waar je wel recht op hebt, maar niet gebruikt. En zo loop je mogelijk een hoop geld mis. Het inschakelen van een belastingadviseur zorgt ervoor dat je alle fiscale mogelijkheden optimaal benut. Een goede accountant in de rol van een belastingadviseur betaalt zichzelf dubbel en dwars terug. Maas Accountants is dé belastingadviseur van Den Haag en omstreken, en geeft graag financieel advies voor dynamische en vooruitstrevende MKB-ondernemers die graag vooruitkijken.