Jij bent in control bij jouw klanten.

Wil jij werken met een eigen klantenportefeuille? Wil jij ervoor zorgen dat je klanten overal en altijd in control zijn van de juiste cijfers?

We zijn een klein accountantskantoor in Den Haag en bedienen voornamelijk MKB-klanten, maar ook internationale klanten. Met een twaalftal collega’s op kantoor hebben we oog voor onze klanten, maar ook oog voor elkaar.

We helpen elkaar, maar hebben van tijd tot tijd ook veel plezier samen.

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Bel ons op 070 - 301 6090

Vacature Accountant

Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde accountant die het leuk vindt om de klant optimaal te bedienen. Je beheert een leuke klantenportefeuille in het MKB en internationale klanten, maar mag natuurlijk zelf altijd nieuwe klanten werven. Wij hebben een samenstelpraktijk en voeren tevens vrijwillige controleopdrachten uit.

Wat ga je doen?

 • Je onderhoudt de bestaande klantcontacten;
 • Je adviseert proactief je klanten;
 • Je stelt rapporten samen;
 • Je begeleidt assistent-accountants;
 • Je bent een sparringpartner voor je cliënten;
 • Je hebt aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en past die toe;
 • Je benut kansen voor het werven van nieuwe cliënten.

Wat verlangen we van jou?

Denk jij altijd in het belang van de klant en ben je cijfermatig sterk onderlegd? Ga jij met klanten en collega’s om zoals je zelf behandeld wilt worden?
Dan willen we graag met je in gesprek gaan.

Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo/universitaire opleiding AA of RA;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de accountancy;
 • Brede kennis op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied;
 • Een commerciële instelling, flexibele houding en communicatieve vaardigheden;
 • Een talent in het signaleren van kansen en bedreigingen;
 • Een sterk teamgevoel.

Onze filosofie

Het gaat ons niet per se om het produceren van een jaarrekening of belastingaangifte. Het gaat ons om het realiseren van de ambities en doelstellingen van een ondernemer. We functioneren als sparringpartner, vraagbaak en financieel geweten.

We werken via slimme software waardoor we voorop lopen met de online verwerking van financiële administraties. Alles up to date en altijd bij de hand.

We zijn er voor MKB’ers, zelfstandigen, DGA’s en stichtingen. Werken graag voor vennootschappen, ZZP’ers, eenmanszaken en vennootschappen. Voor horecaondernemingen, vastgoedondernemingen, onderwijsinstellingen, maar ook voor de bakker om de hoek.

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met Hans Maas op tel. 070-3016090

Vacature Assistent-accountant

Ervaren praktische, creatieve en communicatieve samensteller die vooruit wil

Dat lijkt een contradictio in terminis, maar wij geloven dat er vakgenoten zijn die uit hetzelfde hout gesneden zijn als wij. Veel gezien, veel gedaan, een hoop kennis en ervaring, maar ook met dat gevoel van: kom op ik wil er meer uithalen, de sky is the limit! Heb je een forse ervaring in het (laten) verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en vind je het juist leuk om de business te laten groeien met oog en oor voor je klanten en kan je spelen met de vaktechnische kant, dan willen we graag met je in gesprek.

We boekhouden allang niet meer zelf maar hebben eigenlijk alles geautomatiseerd. De netvlies-vingertoppen interface hebben we een tijd geleden afgeschaft. We hebben alles in de cloud en hebben de best-of-breed systemen aan elkaar gekoppeld. Papier is er alleen nog in het kleine kamertje. Thuis werken vanwege Corona, geen centje pijn. We scheppen er plezier in om voor onze klanten hun boekhoudingen zo in te richten dat ze dagelijks een compleet bijgewerkt en up-to-date overzicht kunnen raadplegen van de stand van zaken van hun business. Er zijn erbij die alleen nog maar met hun mobiele dashboard werken en ook mobiel factureren en met een paar tikken ook betalen.

We vinden het leuk om het alsmaar sneller en handzamer voor onze ondernemers te maken en hen het gevoel te geven dat ze volledig in control zijn van hun eigen onderneming. We houden op die manier tijd over voor waar het echt om gaat: de toekomst! Aan welke knoppen kunnen onze klanten draaien en wat gebeurt er dan. Hoe kunnen we risico’s uit de weg gaan en veiligheden inbouwen. Waar het om gaat is om met goed onderbouwde cijfers naast de klant te kunnen staan en samen verder te komen.

Functieomschrijving

We zoeken iemand die er lol in heeft om samen met ons de business te laten groeien en buiten de kaders te denken en handelen. Iemand die natuurlijk weet wat HRA, Cos, RJ 640, RGS en debet en credit betekenen, daar mee kan spelen en in de praktijk heeft bewezen welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn. We zijn en blijven accountants en kennen onze grenzen. Je vindt de vaktechnische kant leuk en uitdagend en weet om te gaan met het samenstellen van jaarrekeningen in Visionplanner en Caseware. Maar je bent ook iemand die graag experimenteert met nieuwe spullenboel. Kijken of we er meer uit kunnen halen. Nieuwsgierig is wat we met Power BI of Datastudio nog meer kunnen en hoe we nog meer naar value-based werken kunnen.

Taken

Jouw taken bestaan uit het samen met je collega’s laten lopen van onze ‘boekhoudstraat’ tot en met de volgens de regels der kunst daaraan gekoppelde dashboarden die in real-time de resultaten en balansen laten zien van onze klanten en waaruit wij ook hun jaarrekeningen samenstellen met de spreekwoordelijke druk-op-de-knop. Mappen naar jaarrekeningposten en schrijven van toelichtingen horen daar bij. Onze boekhoudploeg levert samenstelwaardig op en onze samenstelploeg zorgt voor vaktechnisch opgeleverde jaarrekeningen en dossiers.

Benodigde kennis

Je bent (studerend voor) accountant en begrijpt daarom de vaktechnische verantwoordelijkheid voor de van een samenstelverklaring voorziene jaarrekening. Je hebt zoveel ervaring dat je volledig zelfstandig kan werken. En je hebt er zin in om te vernieuwen en te verbeteren en om ondernemend bezig te zijn. Vaardigheden die je bezit zijn, naast de vakkennis en ervaringen ook mensenkennis en uitstekende contactuele eigenschappen. Je bent bij uitstek een teamspeler en vindt het leuk om je collega’s verder te helpen en te coachen. Nederlands is je moedertaal maar je spreekt en schrijft ook vloeiend Engels. Je zit goed in je vel en staat met beide benen op de grond

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn in staat om je een flexibel beloningspakket aan te bieden waarin je zelf veel keuzevrijheid hebt. Voor groei is bij ons alle ruimte.

Over het kantoor

Wij zijn een middelgroot accountantskantoor in Den Haag met twee RA’s als vennoten. Ons motto is dat we het als team naar ons zin moeten hebben, dan hebben onze klanten het ook naar hun zin. We werken voor mkb-ondernemers in een grote variëteit aan branches. Daarnaast hebben we een aanzienlijke portefeuille in de not-for-profit sector, van fondsenwervende instellingen tot internationaal opererende kennisplatforms. Ook werken we voor de Nederlandse holdings van buitenlandse bedrijven. We zijn lid van NBA, SRA en INAA en werken onder horizontaal toezicht met de Belastingdienst.

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met Hans Maas op tel. 070-3016090

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.