Over ons

Over ons

Brigitte-225x300
Ik verzorg de boekhouding voor ruim twintig stichtingen bij Maas Accountants. Ik heb dus veel te maken met schenkingen en giften uit erfenissen. Waar dat geld voor gebruikt wordt? Van alles, van iets kleins, een speeltoestel bijvoorbeeld tot een groot festival. Juist die afwisseling maakt mijn werk zo boeiend en leerzaam!
B.G. (Brigitte) Nootenboom
Ramona-225x300
Tijd voor hobby’s heb ik niet meer sinds mijn dochter Jill geboren is. Immers, mijn zoon Joey van 15 wil ik ook veel aandacht geven. Het is fantastisch zoveel vrijheid als ik krijg bij Maas. Daarom is mijn werk als assistent accountant prima te combineren met de thuissituatie. Ik wil hier ook zeker blijven werken, het is veel te leuk om te missen!
R.A. (Ramona) Hansen
foto-e1371221450503-225x300
Na jaren voor een van de big four kantoren gewerkt te hebben, heb ik het idee dat ik nu bij Maas Accountants goed op mijn plek zit. Het is een leuk kantoor waar een informele sfeer heerst en iedereen van aanpakken weet. De lijnen zijn kort, de communicatie is open en dat bevordert de goede werksfeer. Ik ben verantwoordelijk binnen Maas Accountants voor de fiscale dienstverlening, wat heel divers en gevarieerd is en ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is.
P. (Paul) Bon
Naamloos-268x300
In Rotterdam heb ik de opleiding hotel management afgerond. Maar ik kwam er tijdens stages o.a. in Bali, achter dat de hotelwereld toch niet mijn ding is. Ik ben liever met cijfers bezig en de wereld daarachter. Na een stage van drie maanden heb ik de knoop doorgehakt en ga ik voor een carrière als accountant. Natuurlijk bij Maas Accountants!
D.M. (Donna) Maas
test-244x300
Een paar jaar heb ik rondgekeken in de ICT wereld. Ik had zelfs mijn eigen bedrijfje op gebied van onderhoud en reparatie van PC’s. Maar ik kwam er toch achter dat ik hou van cijfers en ben naar mogelijkheden in de accountancy gaan zoeken. Inmiddels volg ik alweer een tijdje de LOI accountancy opleiding en ben ik bij Maas, naast mijn baan als assistent accountant, ook verantwoordelijk voor het beheer van de automatisering. Dit maakt dat ik een afwisselende en uitdagende baan heb!
R. (Ricardo) de Leijster
 

Wie aan het beroep “accountant” denkt, ziet integere mensen voor zich. Deskundig op financieel gebied en onafhankelijk. Betrouwbaar, kritisch en hoogopgeleid. Wij, de accountants van Maas Accountants, hebben nog een extra kenmerk: betrokkenheid. De adviezen die wij aan onze opdrachtgevers geven, zouden wij ook aan onszelf geven.

Hans-en-Hans

 

 

 

 

 

 

 

G.J. (Hans) Maas RA J.J. (Hans) Lipman RA
Maas Accountants is naar mij genoemd omdat ik het kantoor oprichtte. Al vrij snel was er te veel werk voor één persoon en nam ik mensen in dienst. In 2009 kwam Hans Lipman erbij om samen met mij de leiding te voeren over het bedrijf. Bijzonderheden? Misschien ben ik wel het schoolvoorbeeld van een accountant, zonder extreme hobby’s. Ik breng mijn tijd graag met mijn vrouw en drie kinderen door, mijn hobby is bridgen. Ik houd van een bepaald soort beelden, (meestal) aapjes die “horen, zien en zwijgen” uitbeelden. Ook al geen verrassing in mijn beroep, want ik moet mij aan strenge voorschriften houden. Het enige speciale is misschien dat ik nog nooit gesolliciteerd heb. Na de Middelbare school heb ik een brief geschreven naar een accountantskantoor en op basis daarvan werd ik aangenomen. Zo ging dat toen, je ging er alleen een keer naartoe om je contract te tekenen. Wij doen dat nu heel anders, we praten uitgebreid met potentiële kandidaten. Overigens niet alleen om hun vaardigheden te beoordelen, maar ook om te kijken of ze binnen het team passen. Want wij gaan allemaal met veel plezier naar ons werk, en dat willen wij zo houden! Het is een uitdaging om écht zelf verantwoordelijk te zijn voor de omzet. Immers, onze klanten zijn allemaal ondernemer en wie kan zich beter inleven in hun problematiek dan iemand die zelf ook ondernemer is? Ik heb vóór Maas bij andere accountantskantoren en diverse bedrijven gewerkt, zelfs in het buitenland. Of daar mijn liefde voor reizen ontstaan is weet ik niet, maar dat is nu wel een grote hobby van mij. Mijn interesse gaat uit naar bezienswaardigheden, andere culturen en andere keukens. Dan komen wij gelijk op mijn andere hobby: koken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en iets speciaals te bereiden. Gelukkig houdt de rest van mijn gezin ook van lekker eten. Bij Maas Accountants ben ik de initiator op het gebied van duurzaam ondernemen. Mét de volledige instemming van alle collega’s gelukkig. Papierafval wordt gerecycled, we printen dubbelzijdig, we zorgen dat er geen eten weggegooid wordt na de lunch, we gebruiken groene elektriciteit enz. Ik vind het ontzettend fijn dat wij daarmee ook klanten aantrekken die dezelfde principes hanteren.

Kennismaken

Onze klanten aan het woord

webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties