Zoek je een onafhankelijke ondernemers-coach?

Til jouw onderneming naar een hoger niveau met de kennis, kunde en ervaring van Maas Accountants.

Eerlijk en onderbouwd advies is waar je als ondernemer daadwerkelijk mee aan de slag kunt

Aan de hand van het SRA-Ondernemerskompas is het mogelijk je gehele onderneming in kaart te brengen. We focussen ons als ondernemerscoach niet alleen op de financiële aspecten, maar ook de kansen en bedreigingen van  jouw onderneming. Na een uitgebreide analyse volgt een persoonlijk advies. Ondernemers coaching biedt in de vorm van een adviesrapport concrete handvatten op het gebied van strategie, structuur, personeelszaken en andere aspecten van je onderneming. Op basis van onafhankelijke adviezen kan je vervolgens proactief aan de slag met het doorvoeren van een groeistrategie en andere verbeteringen van je onderneming. Met alle vragen kan je terecht bij een ondernemerscoach van Maas Accountants. Binnen één dag garanderen wij antwoord op iedere vraag.

Daarnaast werken wij graag met deadlines, die altijd worden nagestreefd. Onafhankelijke coaching bij Maas Accountants betekent ook dat jouw ondernemerscoach integer en open handelt. Alle zaken worden vertrouwelijk behandeld, waardoor je met elke vraag over uw onderneming bij Maas Accountants aan het juiste adres bent. Benieuwd met welke verbeteringen uw onderneming kan groeien? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onafhankelijke coaching van Maas Accountants betekent ook dat jouw ondernemerscoach integer en open handelt. Alle zaken worden vertrouwelijk behandeld, waardoor je met elke vraag over je onderneming bij Maas Accountants aan het juiste adres bent. Benieuwd met welke verbeteringen jouw onderneming kan groeien? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor accountancy opdrachten. Of het nu gaat om het samenstellen of controleren van een jaarrekening. Wij kijken altijd kritisch naar de cijfers en werken zorgvuldig. Meer weten over accountancy opdrachten? Lees het hier.