Administratie digitaliseren

 

Digitale administratie is de toekomst

Als ondernemer wilt u de kosten zo laag mogelijk houden en daarnaast altijd overzicht behouden over de diverse aspecten van uw onderneming. Wij begrijpen vanuit onze ervaringen dat het lastig is om een geheel overzicht te bewaren. Een digitale administratie is dé ideale oplossing om zowel in de kosten te snijden als een helder overzicht te creëren.

 

Een digitale administratie door online boekhouden betekent dat bijna uw gehele administratie overzichtelijk staat weergegeven en overal voor u inzichtelijk is. Van het doornemen van basale getallen tot de meest gedetailleerde informatie bent u met een digitale administratie geholpen. Het digitale boekhouden is ten alle tijden mogelijk omdat deze in de Cloud toegankelijk is. Daarnaast wordt er voor u een persoonlijk dashboard gecreëerd wat het gebruik vergemakkelijkt.

 

Natuurlijk zijn de systeemkosten iets hoger dan bij een traditioneel boekhoudpakket het geval is. Echter, de verwerkingskosten zijn aanzienlijk lager en u beschikt dagelijks over de ultieme managementinformatie. Alles wordt per slot van rekening volledig automatisch verwerkt. Informeer wat Maas Accountants voor u kan betekenen. Wij geven u graag onafhankelijke ondernemingsadvies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Administratie Digitaliseren

Dagelijks een volledige bijgewerkte boekhouding die u op ieder moment kunt raadplegen. Een geavanceerd online boekhoudsysteem is de toekomst. Maak kennis met digitale administratie!

Voordelen van een digitale administratie?

Uw administratie digitaliseren en volledig automatiseren is werkelijkheid geworden. Zo beschikt u dagelijks over een actueel overzicht van uw online boekhouding en kunt u op basis van de meeste recente informatie gedegen besluiten nemen.

 

Administratie digitaliseren biedt u als ondernemer tal van voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Overzichtelijk dashboard
  • Actuele rapportages
  • Inscannen facturen
  • Koppeling met bankrekeningen
  • Koppeling salarissysteem
  • Belastingaangifte in slecht één druk op de knop

Contact

 

 

 

Maar liefst 80 tot 90% van uw huidige administratie wordt overgenomen door een geavanceerd online boekhoudsysteem van Maas Accountants. Uw bankrekeningen (ABN-AMRO, ING en Rabobank) worden gekoppeld met het systeem, zodat alle transacties direct worden verwerkt in uw online administratie. Daarnaast kunt u in- en verkoopfacturen eenvoudig inscannen, waarna het systeem deze facturen zelfstandig verwerkt.

 

Wij begrijpen dat uw online administratie inzichtelijk moet zijn. Hiervoor beschikt u over een persoonlijk en actueel dashboard, waarop alle kengetallen staan weergegeven. Zo ziet u in één oogopslag wat vanuit administratie opzicht de actuele status is van uw organisatie. Bent u op zoek naar specifieke gegevens, dan kunt u verder kijken in het programma en specifieke rapportages uitdraaien.

 

Daarnaast zijn er meer voordelen door directe koppelingen met salarissystemen, eenvoudige belastingaangifte en meer. Uw administratie digitaliseren biedt vele gemakken. Bent u benieuwd naar de systemen van Maas Accountants? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

 

Onze klanten aan het woord

webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties