Blog

Blogs van Maas Accountants en Adviseurs

Wij zijn lid van INAA!

Wij zijn lid van INAA!

En daar zijn we trots op! INAA stelt ons in staat om onze cliënten te helpen zaken te doen in het buitenland en daarbij een locale accountant te hebben met dezelfde normen en waarden als zij bij ons gewend zijn.

INAA staat voor ‘International Association of Independent Acounting Firms’. De leden zijn op MKB gerichte zelfstandig gevestigde accountantskantoren uit bijna de hele wereld. Allen met een vergelijkbaar kennisniveau, allen accountants aangesloten bij hun locale beroepsvereniging. En allen gewend om met familiebedrijven en MKB om te gaan. INAA leden bedienen geen beursgenoteerde multinationals maar zorgen ervoor dat hun cliënten overal ter wereld passende en vertrouwde accountancy-diensten kunnen verwachten.

Twee keer per jaar treffen de leden elkaar op leden vergaderingen. Vorige week was dat in Shanghai, China. Daar introduceren leden zich, bespreken we strategie, kwaliteit en marketing. Maar belangrijker ontmoeten we de accountants aan wie wij met een gerust hart onze cliënten toevertrouwen. We dineren met ze, lachen met ze en wisselen ervaringen uit. We leren elkaar echt kennen!

Als ik een vraag heb over BTW in Duitsland, hoef ik Michael Bornhausen maar te bellen van Bornhausen Consulting in Frankfurt om direct een antwoord te krijgen. Ook kan ik zo bellen met Fernand Sassel van Fiduciaire Fernand Sassel uit Luxemburg of met Kenny Tam van Kenny Tam en Co uit Hong Kong om maar een paar voorbeelden te geven.
We kennen elkaar en staan op dezelfde manier klaar voor onze cliënten.

Dus als u in het buitenland een accountant zoekt die echt zorgt voor zijn cliënten, bel me en ik breng je in contact met Michael, Fernand, Kenny of een van de andere INAA leden.

Hans Lipman
0703016090

Onze klanten aan het woord

webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties
webstijllogo_2015_wit-800px
Wat zeggen klanten over Maas Accountants? Binnenkort vindt u hier onze referenties