Secure login
Secure login

Contact
Maas Accountants.

Jij bent de ondernemer
en jij zit achter het stuur.

Dat willen wij van Maas Accountants zo houden. Maar we zitten wel graag naast je, en coachen je onderweg. We sturen je bij als het nodig is. Maar we maken je ook attent op groeimogelijkheden en uitdagende kansen. Het gaat ons niet per se om het produceren van een jaarrekening of belastingaangifte. Het gaat ons om het realiseren van jouw ambities en doelstellingen. We functioneren als sparringpartner, vraagbaak en financieel geweten.

We werken via slimme software waardoor we voorop lopen met de online verwerking van financiële administraties. Alles up to date en altijd bij de hand.

We zijn er voor MKB’ers, zelfstandigen, DGA’s en stichtingen. Werken graag voor ZZP’ers, eenmanszaken en vennootschappen. Voor horecaondernemingen, vastgoedondernemingen, onderwijsinstellingen, maar ook voor de bakker om de hoek.

Wij zijn proactief, ervaren professionals, alert en staan altijd paraat. Zoek je een accountant in Den Haag, kom dan een keer langs op ons kantoor in de Binckhorst Den Haag of neem vrijblijvend contact met ons op.

Read up on doing business
in the Netherlands.

Company Formation in the Netherlands and related services: the opening of bank accounts, initial advise regarding best company type to be incorporated in the Netherlands, shareholder structure, advise related to the taxation of individuals and corporate entities.

Download our publication

Bepaal welke service het beste
bij jouw onderneming past.

2 minuten
Toon mij een passend pakket
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en geheel vrijblijvend.

Samen een blik werpen op
jouw financiele toekomst.

Wij helpen ondernemers en bestuurders verder en functioneren
als coach, vraagbaak en financieel geweten.
Plan een gesprek in
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en geheel vrijblijvend.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

We zijn er voor het hele MKB, ZZP’ers, DGA’s met hun vennootschappen, stichtingen en verenigingen uit regio Den Haag, Zuid-Holland. Bel voor meer informatie naar
070-301 60 90 of Contact vul ons contactformulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Graag onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul hier uw e-mailadres in
Sign up

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!